Despre <br> Infiintari Societati Iasi

Despre
Infiintari Societati Iasi

Oferim servicii de consultanta juridica in vederea infiintarii de societati noi sau modificari pentru societati infiintate anterior.

Infiintam societati in Iasi (SRL, PFA, II, IF, asociatii, SA....) din anul 2003

Vrei sa ai firma ta?

Te ajutam sa alegi forma potrivita pentru afacerea ta!

Pentru modificari ulterioare, pentru obtinerea de avize si autorizatii de functionare, oferim consultanta, intocmim documentatia necesara si asistenta in efectuarea demersurilor.

SIMPLU, RAPID, PROFESIONIST si, mai ales, IEFTIN!

Pachetele noastre de servicii pentru infiintarea societatilor sau completarea ulterioara a acestora, sunt concepute sa raspunda unor bugete sau niveluri de exigenta diferite. Suntem in masura sa raspundem solicitarilor multor categorii de clienti. Oferim servicii de consultanta juridica in vederea infiintarii de societati/firme, intocmirii de acte aditionale pentru modificari la societati infiintate anterior, obtinerea autorizatiilor necesare, solutionarea litigiilor de natura comerciala… Avem doua puncte de lucru in Iasi pe: str. Closca, nr 10 (langa ASIROM, in spate la Casa Modei-Magic Pizza) si str. Gandu nr.1 (vis-a -vis de Registrul Comertului, la vila galbena).  La oricare sediu mergeti, orientati-va dupa reclamele stradale galbene  scris cu negru „INFIINTARI SOCIETATI”. La oricare punct de lucru mergeti, veti gasi seriozitate, profesionalism, amabilitate…

De ce sa alegi infiintari firme Iasi?

Consultanta in vederea infiintarii societatii sau modificarii actelor firmei infiintate anterior este gratuita.

Preturile cuprind taxele ORC pentru infiintarea firmei(obligatorii) si comisionul nostru stabilit in functie de obiectul si dificultatea cauzei. Comisionul se stabileste de comun acord si este negociabil. 

Apeland la serviciile noastre economisiti timp si beneficiati de intreaga noastra EXPERIENTA DE 12 ANI! Va putem invata cum sa va infiintati firma astfel incat ulterior sa nu mai fiti nevoiti sa cheltuiti bani si timp.